سبک دکوراسیون مینیمال
معماری مینیمالیستی بر محدودیت استفاده از عناصر برای دستیابی به بیشترین مزایا و فواید تکیه دارد. کلمه مینیمال واژهای لاتین است. minimal در لغت به معنی حداقل است,بههمین منظور مینیمالیستها به ساده بودن و ساده گرایی شهرت دارند.
رنگ
در خانههایی که به سبک مینیمالیسم طراحی شدهاند دیوارها، عموماً ساده و در رنگهای روشن دیده میشوند. پر استفاده ترین رنگ در این سبک رنگ سفید است؛ زیرا رنگ سفید و رنگهای روشن باعث میشود که فضا باز تر به نظر برسد. همچنین رنگ سفید باعث القای حس پاکیزگی به مخاطبها میشود.
سادگی
راحان مینیمالیسم، برای هر موردی که طراحی میکنند باید یک دلیل بسیار خوبی وجود داشته باشد. دربها و پنجرههایی که در طراحیهای مینیمالیست وجود دارد، بسیار ساده طراحی میشود. سادگی و کارایی در تمام فضای یک خانه مینیمالیستی وجود دارد.
نور
یکی از مواردی که به کارآیی یک خانه بسیار کمک میکند استفاده از نور طبیعی خورشید است. برای همین مورد است که در خانههای مینیمالیستی پنجرههای بزرگ و یا پنل های خورشیدی بزرگ بسیار استفاده میشود. که هم از نور طبیعی خورشید بهترین استفاده ممکن شود و همین طور از گرمایش درجهت تولید برق و یا گرم کردن خانه استفاده شود. محافظت از محیط زیست از دیگر مواردی است که در طراحی مینیمالیستی به آن توجه ویژهای میشود.
مبلمان به سبک مینیمال
انتخاب مبلمان و اثاثیه درست در طراحی دکوراسیون داخلی خانه مینیمالیستی بسیار با اهمیت است و در حقیقت داشتن مبل و اثاثیه کارآمد یکی دیگر از ویژگی های سبک دکوراسیون مینیمال است. پس از توجه به سادگی، رنگ، نور و غیره، حال نوبت آن است که مبلمان و اثاثیه را در منزل خود جای دهید. حتما مبلهایی را دیدهاید که برخلاف ظاهر لوکس و تجملاتی خود، خیلی راحت نیستند و به علاوه فضای زیادی از خانه را اشغال میکنند.
تاریخچه
در هنر نیز مینیمالیسم یک سبک بوده و هنرمند طرح یا اثر خود را با سادهترین و حداقلیترین ویژگیها و جزییات خلق میکند. در حقیقت، مینیمالیسم یک جنبش هنری و طراحی گسترده است که شروع آن به قرن بیستم میلادی باز میگردد. مینیمالیسم به عنوان یک مفهوم، نه تنها در معماری، بلکه در زمینههای دیگر هنر و طراحی و حتی شیوه زندگی، معنا و کاربرد فراوانی دارد. مینیمالیسم، به عنوان یک جنبش، در دنیای هنر بوجود آمد. این اصطلاح در سال 1965 میلادی توسط فیلسوف بریتانیایی ریچارد وولهایم استفاده شد و بعدها به واژه و اصطلاحی رایج و همه گیر تبدیل شد.