آتشنشانی استودیو گنگ

10 / 10
از 1 کاربر
بازگشت به لیست مقالات » | شنبه 25 خرداد 1398 در ساعت 10 : 12 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

طرح کاربردی و هوشمندانه این ایستگاه آتش نشانی توسط تیم معماری گنگ استودیو جهت سهولت رفت و آمد آتشنشانان و به کارگیری تجهیزات برای تسریع عملیات طراحی شده و به اجرا رسیده است.

در این سازه از خلاء به عنوان یک ویژگی برای فضای کار باز و راحت تر به خصوص در مواقع اورژانسی که در ایستگاه ازدحام ایجاد می شود، استفاده شده است. این در حالی است که نور کافی و هوای تازه به اندازه کافی به داخل ساختمان می آید که حال و هوايی آورده و کیفیت روزمره کاری را بالا می برد. 

این ایستگاه همچنین پاسخگوی  آماده سازی تجهیزات برای اتفاق های گوناگون اورژانسی از جمله آتشسوزی، فروریختن ساختمان،وسایل مربوطه به تنفس زیر آب و نجات از آن می باشد.

معماری ساختمان به شکلی می باشد که در مواقع اضطراری  با بکارگیری فضای خالی هوای داغ و دود به بیرون رانده شده و به طریقی راه فراری برایشان تعبیه شده است.

این خلاء که در قسمت مرکزی داخل سازه احاطه شده، از زمین تا سقف ساختمان را در بر می گیرد، این فضا به دلیل دارا بودن پستی و بلندی ها در آن، بالکن،راه پله،پل،پله ها و نبردبان را در خانه های شهر تداعی می کند و اجازه استفاده برای تمرینات نجاتی و عملیاتی را به آتشنشانان داده که برای موقعیت های مشابه آن ها را آماده می کند. 

ایستگاه همچنین تمرکز ویژه ای بر تبادلات اجتماعی داخل آتشنشانی دارد که آشپزخانه به عنوان اولین فضای اجتماعی در این مکان شناخته می شود و حیاط پشتی و اتاق تمرین در مراتب بعدی قرار دارند.

سقف سبز،پمپ حرارتی زمین گرمایی و سیستم گرمایی آب خورشیدی باعث ذخیره انرژی شده و استفاده سوخت کربنی ساختمان را به حداقل رسانده. 

 

 

   

 

 

 

 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :