اقامتگاه مک گاورن

10 / 10
از 1 کاربر
بازگشت به لیست مقالات » | ﺳﻪشنبه 11 تير 1398 در ساعت 9 : 35 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

یک منطقه ویژه، یک مشتری جسور و ریسک پذیر و سازنده ای خلاق و حساس، عناصر تشکیل دهنده مک گاورن بودند که این رویا را به حقیقت رساندند.

منظره رو به رودخانه در ضلع جنوبی به کلبه ای متعلق به دهه ۴۰ بود که میان دو درخت بالغ، یکی به سمت خیابان و یکی به سمت رودخانه قرار داشت. به نحوی نیاز بود که حس انزوا، پناهگاهی و بکر آن منطقه باقی بماند. به همین دلیل است که مک گاورن تنها خانه این خیابان است. پس می بایست از همه لحاظ کامل می بود و هیچ قسمت از خاک آن نقطه را حیف نمی کرد.

تیم معماری: در اقدامی غیر معمول، مختصر سازی فضای داخلی ما، خلاف نقشه های باب عمارات عمل کرد. سه اتاق خواب و یک پذیرایی را در برنامه ساخت قرار دادیم که تمرینی برای کیفیت در برابر کمیت نیز بود. صرف جویی در مساحت و بالا بردن کیفیت ساخت را هدف قرار دادیم. یک فضای معتدل تر نه تنها منظره ی بیشتری را در اختیار فرد می گذارد بلکه تناسب در مساحت خانه آن را برای صاحبش بیشتر قابل مدیریت می کند که بتواند سال ها استفاده ای مفید از آنجا داشته باشد و از فضایش لذت ببرد.

شاید که مساحت در نظر گرفته شده برای عمارت بسیار متواضعانه باشد ولی هنوز غنی و متفکرانه ساخته شده است. در تضاد با خانه سابق یا همان کلبه سبک وزن این سازه جدید به وسیله مصالحی محکم و دائمی  ثابت شده. به طور مثال، بتن خاکستری ساده ای که در زمین متصل شده است. همچنین بنا با پنجره های بدون قاب در مقیاس بالا مزین شده که نمایی کامل، مانند یک عکس از درختان را به داخل بیاورد و ارتباط آن را با رودخانه و محیط، بهبود بخشد.

این پروژه حاصل تلاش سخت و مسئولیت پذیری بالا اعضا برای به سرانجام رساندن وظایفشان  می باشد. یک خروجی  با کیفیت برای یک مشتری سخت گیر. و خانه ای برای لذت بردن اعضای خانواده  و دوستان.  

 

 

 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :