ساختمان HKS

10 / 10
از 1 کاربر
بازگشت به لیست مقالات » | یکشنبه 23 مهر 1396 در ساعت 14 : 8 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

                                      

       SDeG :معمار

موقعیت : هند

مساحت : 1364 متر مربع

سال : 2017 

ساختمان HKS روی تپه ای ساکت در جوارمجتمع مسکونی وی زاخا نا نتام قرار گرفته . مالکین آن به وضوح یک محیط کاملا محصور خصوصی خانوادگی را خواستارند. با یک فضای مستقل برای میهمانیها و مراسم . ساختمان در نتیجه برای دو برنامه و دو حجم که در کنار هم قرار دارند و بوسیله یک پل بهم وصل میشوند فکر شده است حیاط و تراس سایه گیر-در سطح تراز زمین مالکین میتوانند پارک کنند و یا با بازدید کنندگان در گالری و دفتر ساختمان ملاقات نمایند .

میهمان ها یا از طریق فضای پلکان و یک پاگرد بطرف  چمن شمالی جهت شرکت در مراسم دعوت میشوند و قسمت شمالی یک پذیرایی و یک قسمت سرپوشیده و استخر مواج و فضاهای استحمام برای بچه ها و میهانهای آنها را شامل میشود قسمت شرقی حیاط و پل عبوری دو ساختمان با یکدیگر محور ساختمان را شکل میدهند که همچنین باز و بسته در درجات مختلف تاثیر عملکرد متقایل فضای خصوصی و عمومی ساختمان را بوجود می آورند . پل ارتباطی در طبقه اول و دوم به یک انبار چمدان بصورت مسقف که موجب ایجاد فرم در نمای گوشه ساختمان میگردد وصل میگردد  ولذا موجب محیط ارام و کم فشار میشود.

قسمت شمال شرقی را به قرار گرفتن در هسته مرکزی ساختمان سوق میدهد در حجم دوم که شامل پنج اتاق خواب بدنبال گوشه جنوبی همه اینها وزش باد و منظره دریای عربی را بطرف خود جلب میکنددر مرحله اول پیر و جوان عضو خانواده ها باهم در عرصه غربی ملاقات میکنند این بلوک همچنین شامل غذاخوری با ارتفاع دو برابر –آشپزخانه که فضای مورد استفاده ساکنین را تشکیل میدهد .

ساختمان HKS عمیقا ما فوق برترین وجه است و شامل کنارهای ضخیم در گوشه ها که با فضای سبز محصور شده منظره نمای خارجی با رنگ سفید یک نواخت و خاکستری دانه دانه (نمای سیمان تگری ) با دانه بندی نرم میباشد و اینها تاثیر گذاری هوا با محتوی نمک و ابر ذغال سنگ که از طرف بندر مجاور به این طرف میاید را تضعیف میکند.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :