طرح Engineers LTD

10 / 10
از 1 کاربر
بازگشت به لیست مقالات » | شنبه 22 مهر 1396 در ساعت 16 : 26 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

 

 

معمار : p&t

موقعیت : هنگ کنگ

مساحت : 14945 متر مربع

سال : 2017

فرم معمار در امتداد پیاده رو اصلی مربوط به منظر گاه که به تشکیلات اموزشی که به پارکی باسم ین لانگ تعلق دارد که در کنار هم قرار گرفته و بوسیله مجتمع های بوجود امده محصور شده . ساختمان جدید در جهت تکمیل طبیعت انجا فکر شده و اکنون به صورت یک نوع معماری معاصر با یک هیبت جدید نمودار شده یک کتابخانه مخصوص قرض دادنکتابومدخل استراحتگاه از بخش ین لانگه شامل دوطبقه کتابخانه مخصوص بچه ها و بزرگترها با دو طبقه ازتجهیزات داخلی استراحتگاه مثل میز پینگ پنگ سالن بدنسازی چند منظوره دو سالن ورزشی بسکتبال و بدمینتون با 1500 جایگاه برای تماشاچی تشکیل شده که میتواند پذیرای اهالی شهرباشد و این عملکردهای ذکر شده متناقض از محل قرض گرفتن کتاب که در سطح وسطی قرار دارد مستقل است.

طراحی به نحوی توجه به تاثیر ساختمان جدید روی ساکنین همسایه که در یک زمین بسته محدود شده با شکل پیچ داربا انحنا و تفاوت ارتفاع های عمودی ساختمان به حضور قابل توجه ان لطافت میدهد و نیز به شکل بیضوی آن اجازه میدهد دید ممتد راهرو برای ساختمان مسکونی موجب گردش بسیار عالی  هوا گردد.

جایگیری ساختمان در محوطه سقف برجسته پیش امده به جلو و با تمایل به جهت سازی ساختمان در یک ردیف ورودی و گردش داخلی اجازه میدهد که عملکرد داخلی به طرف خارج مثل اشعه نورانی بتابد  و با ردیف درهم درختان با مجتمع در هم بیامیزند.

فضای فرعی و سالن مطالعه با راه روهای مختلف الجهت شعف انگیز است که نحوه نظم و ترتیب ساختمان بعد از افتتاح و چگونگی برگزاری برای بازدید کنندگان تنش زا است . جهت بدست دادن احساس در مورد جهات نامنظم  ردیف های که دارای  شکل بیضی میباشند در مقابل هم قرار دارند.

نمای خارجی مطرح است که از پوشش شکیل با میخ های سنجاقی روی ورق بارنگ فلز روی دیواره ها را میپوشاند.

 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :