موزه هنرهای معاصر Chongqing Tiandiو طراحی Shenzhen Huahui

10 / 10
از 1 کاربر
بازگشت به لیست مقالات » | دوشنبه 26 فروردین 1398 در ساعت 10 : 37 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

موزه هنرهای معاصر Chongqing Tiandiو طراحی Shenzhen Huahui

 

معماران  :طراحی شرکت Shenzhen Huahui با مسئولیت محدود

موقعیت :  Yuzhong، Chongqing، چین

معمار در شار : چنگ شیائو

تیم طراحی :  Shibo یین، Qifan او، Weiwei مائو

طراح سازه :  مو Xu، Tingting ژائو

مساحت : 1600 متر مربع

سال :  2017 پروژه

 

گالری هنری Tiandi در جنوب بانک Jialing رودخانه، نزدیک به دریاچه توسط Tiandi واقع شده استتپه های شیب دار در شبه جزیره یوژونگ در جنوب، خیابان تجاری خیابان چینگگینگ تیانندی در شمال و منطقه مسکونی در حال ساخت در غرب وجود دارد.

 

استراتژی :

نقطه شروع این است که چگونه ساختمان جدید را به محیط پیچیده ادغام می کند و آن را بخشی از چشم انداز می شود و چگونه یک گفت و گو بین تجربه فضای داخلی و محیط اطراف ایجاد می شود.

ما امیدواریم که این ساختمان بتواند یک مخزن از قطعات مختلف شهری باشد و به عنوان یک محیط حساس برای تجربه این منظره عمل کند.

 

طرح بندی بر اساس توپوگرافی : شکل زمین با لشگری کمربند مانند است که نسبتا بلند و باریک است. طرح کلی ساختمان با توپوگرافی مطابقت داشت و به صورت سه جلدی بر اساس عملکرد های مختلف تقسیم شده است.

سه جلد از طریق یک فضای بالایی با هم مرتبط می شوند، که دو تا از آنها دارای دو جلسه بسته با حجم است، یکی با یک استخر برای تشکیل یک حیاط غرق شده، و دیگری با یک مربع برای نگهداری فعالیت های جمع آوری های کوچک برای افراد درون پارک.

 اشکال فضایی :

گالری هنری Tiandi شامل نمایشگاه هنر و نمایشگاه سالن، مرکز تجاری مارک و پروژه پروژه و کافه خانه است.

گالری اغلب آثار هنری محلی را با هنرمندان محلی نمایش می دهد، بنابراین ما یک فضای دو طبقه برای نمایش آنها طراحی کردیم. راه پله ها برای اتصال پلتفرم های نمایشگر مختلف که در ارتفاع متنوع هستند و می توانند برای نمایش نقاشی ها، مجسمه ها و هنر نصب، و یا آموزش هنر برای کودکان استفاده شوند. در این طرح، ما کنتراست دیوارهای سفید و پله های سیاه را برای تضعیف فرم فضای داخلی استفاده کردیم.

علاوه بر این، ما روی مسیر بازدید کننده تمرکز کردیم، که از طریق آن صحنه های داخلی و خارجی به هم پیوسته بودند و مناظر بخشی از نمایشگاه بود. این پلتفرم در بالا از مناظر کوه های دور دست، با هدف ایجاد احساس کوهنوردی در هنگام مواجه شدن با موزه، به نمایش می گذارد و نور از طریق پنجره های بالا بازتاب می یابد و بازدید کنندگان را به سمت بالا می برد.

نمایشگاه برند و مرکز تجربه پروژه یک فضای تک طبقه ای است که برای معرفی ویژگی Tiandi Vanke استفاده شده است، که در آن ما با توجه به الزامات طرح نمایش مدل و مذاکره، مقیاس گسترده ای ارائه می کنیم. در طول فرآیند طراحی، ما به طور آگاهانه ارتفاع فضای دریاچه را کاهش دادیم تا از دید غیر قابل کنترل و جلوگیری از دید در داخل پارک جلوگیری کنیم.

خانه کافه به طبقه دوم صعود کرد تا آب داخل آب را بیرون بیاورد. از یک طرف، یک حجم کمی کج شده با همبستگی هندسی شکل کلی همخوانی دارد، از سوی دیگر، تلاش می کند یک جعبه ساده را با حرکات و عبارات فضایی خاصی از طریق یک اقدام شخصی انجام دهد.

 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :