ساختمان HKS

SDeG :معمار

موقعیت : هند

مساحت : 1364 متر مربع

سال : 2017

ساختمان HKS روی تپه ای ساکت در جوارمجتمع مسکونی وی زاخا نا نتام قرار گرفته . مالکین آن به وضوح یک محیط کاملا محصور خصوصی خانوادگی را خواستارند. با یک فضای مستقل برای میهمانیها و مراسم . ساختمان در نتیجه برای دو برنامه و دو حجم که در کنار هم قرار دارند و بوسیله یک پل بهم وصل میشوند فکر شده است حیاط و تراس سایه گیر-در سطح تراز زمین مالکین میتوانند پارک کنند و یا با بازدید کنندگان در گالری و دفتر ساختمان ملاقات نمایند .

میهمان ها یا از طریق فضای پلکان و یک پاگرد بطرف چمن شمالی جهت شرکت در مراسم دعوت میشوند و قسمت شمالی یک پذیرایی و یک قسمت سرپوشیده و استخر مواج و فضاهای استحمام برای بچه ها و میهانهای آنها را شامل میشود قسمت شرقی حیاط و پل عبوری دو ساختمان با یکدیگر محور ساختمان را شکل میدهند که همچنین باز و بسته در درجات مختلف تاثیر عملکرد متقایل فضای خصوصی و عمومی ساختمان را بوجود می آورند . پل ارتباطی در طبقه اول و دوم به یک انبار چمدان بصورت مسقف که موجب ایجاد فرم در نمای گوشه ساختمان میگردد وصل میگردد ولذا موجب محیط ارام و کم فشار میشود.

قسمت شمال شرقی را به قرار گرفتن در هسته مرکزی ساختمان سوق میدهد در حجم دوم که شامل پنج اتاق خواب بدنبال گوشه جنوبی همه اینها وزش باد و منظره دریای عربی را بطرف خود جلب میکنددر مرحله اول پیر و جوان عضو خانواده ها باهم در عرصه غربی ملاقات میکنند این بلوک همچنین شامل غذاخوری با ارتفاع دو برابر –آشپزخانه که فضای مورد استفاده ساکنین را تشکیل میدهد .

ساختمان HKS عمیقا ما فوق برترین وجه است و شامل کنارهای ضخیم در گوشه ها که با فضای سبز محصور شده منظره نمای خارجی با رنگ سفید یک نواخت و خاکستری دانه دانه (نمای سیمان تگری ) با دانه بندی نرم میباشد و اینها تاثیر گذاری هوا با محتوی نمک و ابر ذغال سنگ که از طرف بندر مجاور به این طرف میاید را تضعیف میکند.

مطالب اخیر

محاسبات

شرح خدمات دپارتمان سازه و محاسبات گروه طراحیآویستات: محاسبات سازه با اسکلت فلزی و بتنی

ادامه مطلب »

آسانسورها

الزامات اولیه انتخاب آسانسور طراح باید تعداد,ظرفیت و نوع (مسافربر,باربرو …)آسانسورهای ساختمان را در مراحل

ادامه مطلب »

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *